Juhla- ja kokouspalvelut
Heinon Leipomo on kokenut ja suosittu juhlaruokien tuottaja. Jokainen menu räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi mutta tarjoamme myös valmiita noutomenuja päätöksen tekoa helpottamaan.
Perinteinen pitopalvelutoiminta on päättynyt 31.7.2023. Tarjoamme jatkossa arkisin noutomenuja ja kokouspalveluja sekä vuokraamme viikonlopuiksi Pikku-Pappilaa omatoimijuhlatilaksi.
Yleinen ohjeistus noutoruuan tilaajalle
- Noutoruuat tulee tilata viimeistään 3 vrk ennen haluttua toimituspäivää. Kakkujen ja leivosten tilausaika on 2 arkipäivää kun tilataan klo 10.00 mennessä.
- Noutoruuat noudetaan itse Heinon Leipomon myymälästä aukioloaikoina.
- Erikoisruokavaliot hinnoitellaan erikseen. Tuotteet pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Osa tuotteista valmistetaan tiloissa joissa on käsitelty allergisoivia aineosia.
- Keskimäärin keittoa lasketaan 5 dl / henkilö. Keiton kulutus on aina yksilöllistä.
- Keskimäärin lämpimiä ruokia lasketaan 300-350 g / henkilö.
- Keskimäärin salaatteja lasketaan 100-150 g / henkilö. Salaattien kulutus on aina yksilöllistä.
- Tarjottavien määrään vaikuttaa ruokailijoiden määrä, ruokailijoiden ikä ja sukupuolikin, sekä kutsujen luonne ja ajankohta.